OPIS MASAŽA

MASAŽA MEDOM

Moćna lekovita svojstva meda su poznata od davnina. Med blagotvorno deluje kako na kožu, tako i na celokupno telo. Posebna tehnika masaže medom Čini da se med brzo apsorbuje u kožu I dublje. Tretman masaže medom će Vam dati predivni, skoro nezemaljski osećaj opuštenosti i zadovoljstva po celom telu.Masaža medom blgotvorno utiće na telo u celini. Poboljšava metabolizam, san i cirkulaciju, podiže imunitet, otklanja umor i stress, eliminiše glavobolju. Topi masne naslage celulit. Nakon tretmana koža postaje elastićna, glatka, meka i svilenkasta. Trajanje tretmana 90 minuta. Preporučeno 4 tretmana jednom nedeljno, kombinovanje masaže čokoladom, glinom i aromatičnim uljima.

MASAŽA STOMAKA I GRUDI

Abdomen je najproblematičniji deo ženskog tela. Drevni kineski mudraci su smatrali da je ova oblast energetski centar tela. Masažom se oslobađamo viška masti I celulita i dobijamo podsticaj energije i dobrog raspoloženja. Koristi ove masaže su: vitak struk, elastičan trbušni zid, otklanja zastoje u probavnom traktu, poboljšava metabolizam, poboljšava crevnu peristaltiku. Koža postaje elastična i zategnuta, telo se puni vitalnošću i energijom. Trajanje tretmana 30-40 minuta. Preporučeno 6-10 tretmana 2 puta nedeljno.

SPORTSKA MASAŽA

Sportska masaža je vrsta masaže koja se koristi radi dostizanja fizičkih mogučnosti i poboljšanja sportske efikasnosti pojedinca. Jedna od karika u sistemu sportkih treninga. Favorizuje rano postizanje i održavanje kondicije, otklanja umor i napetost mišića. Dobra priprema za učešće na takmičenjima. Trajanje tretmana 40-60 minuta.

MASAŽA LICA I GLAVE

Pomaže opuštanju, oklanjanju umora, vraća boju i svežinu kože, stimuliše limfnu cirkulaciju. Poboljšava cirkulaciju krvi i limfe, sprečava pojavu bora i edema, a već postojeće ublazava. poboljšava tonus kože i vraća prirodne konture lica. Masaža glave značajno opušta mišiće, koji su inače stalno napeti. Ima snazan umirujući efekat na psihičko stanje, pospešuje dobar san i raspoloženje. Tokom tretmana dolazi do uzbuđivanja nervnog sistema preko receptora u koži, čime se uspostavlja harmonizacija vitalnih procesa u celom telu, naročito nervnog sistema. Oslobađa od glavobolja, migrena, vrtoglavice, neurastenije I odlična je prevencija od istih Trajanje tretmana 60 minuta. Preporučeno 8 – 10 tretmana, 2 puta nedeljno.

ŠVEDSKA MASAŽA

Potvrđeno je da je Švedska masaza od pomoći u smanjenju bola, opuštanju ukručenosti i napregnutosti mišića, poboljšanju cirkulacije krvi, opuštanju vezivnog tkiva i zglobova, izbacivanju toksina i negativne energije, psihičkom smirivanju.

REFLEKSOLOGIJA STOPALA

Na stopalima postoji 4000 nervnih završetaka i 360 tačaka koje su povezane sa svakim organom tela. Adekvatnom stimulacijom odgovarajučih tačaka pospešujemo pravilan rad organa, otklanjamo bol i tegobe.

MASAŽA TOPLIM GRANITNIM KAMENJEM

Ova posebna tehnika masaže uz aromatično ulje i umirujuću muziku omogućava potpuno opuštanje i duboku dimenziju relaksacije. Otklanja stres i bol, izbacuje toksine i energetski pročišćava telo, pospešuje cirkulaciju, smiruje psihu.