STUDIO TRIFONI - masaže, nega lica i tela, fizioterapija

Za masažu se kaže da je mešavina umetnosti i nauke

Istinski profesionalac upravo čini da masaža postane značajna za klijenta, da dobije najbolje od njenog korišćenja. To jeste ključno kako za klijenta tako i za terapeuta. Osnovna načela rada Studija TRIFONI su visoka profesionalnost i poštovanje klijenata i njihovih potreba. Studio TRIFONI postoji od 2008. godine. Profesionalno usavršavanje smo stekli u Nemačkoj, nastavli u Sloveniji i Srbiji. Stoga je početak rada Studija i vezan za Nemačku. Radili smo u Luksemburgu i Sloveniji, da bi 2013. godine otvorili i Studio TRIFONI na Voždovcu, u Beogradu.

Kroz vešte ruke naših terapeuta prepoznaćete znanje i iskustvo

Masažnim dodirom dosežu se najtananiji delovi mišičnog tkiva. Na taj način dopiremo do najosetljivijih baznih delova ljudskog tela, najsitnijih krvnih sudova, nervnog i limfnog sistema. Masažom poboljšavamo opuštenost mišića i cirkulaciju, podstičemo mentalnu relaksaciju, otklanjamo stres, napetost, depresivnost. Stimulacijom limfnog sistema pospešujemo izbacivanje štetnih materija i negativne enerije nakupljene u telu. Masaža čini da se energija tela uravnoteži čime doprinosi harmoniji tela i duha. Masaže se rade po izboru klijenta: Celo telo ili Parcijalna masaža. Početni zapisi o masaži datiraju od pre 4000 godina.

Tokom tog perioda razvile su se brojne tehnike masaže

U našem radu koristimo nekoliko vrsta masaža: Klasična – švedska masaža, Shiatsu – japanska akupresura, Kineska – bazirana na refleksologiji tela, Tajlandska – otklanjanje bolnih fizikalnih stanja i tegoba, rehabilitacija i postoperativna stanja, Havajska relax masaža - sva čula se uključuju da bi se postigao energetski sklad. Kombinacijom ovih tehnika napravili smo masažne tretmane koji su efikasni jer pročiste telo od napetosti i potpuno relaksiraju klijenta.

Više